Over ons

Kampus wordt dé plek voor ontwikkeling van innovatief vakmanschap in Twente. Waar jong en oud hun talenten leren ontdekken én waar je alvast beroepen kunt ervaren.

Kampus is een opleidingscentrum in Rijssen voor verschillende vakopleidingen uit sectoren waar veel vraag is naar talentvolle vakmensen (o.a de bouw, installatietechniek, zorg en retail). ROC van Twente, REMO, Bouwmensen en Zorggilde worden in het nieuwe gebouw gehuisvest. Daarnaast hebben de netwerkpartners van Kampus, onder meer in de transport en logistiek, infra en interieurbouw, een belangrijk aandeel in het nieuwe concept.

Hart van Kampus is het Experience Center. Dit wordt de innovatieve etalage voor nieuwe trends en ontwikkelingen in de bouw, de zorg, retail en techniek. Waar het bruist van de energie, waar bedrijven zich presenteren en hun nieuwste innovaties lanceren. Jongeren en volwassenen kunnen in het Experience Center nieuwe skills ontdekken, hun talenten ontwikkelen en daar vervolgens verder mee aan de slag. Het Experience Center is ook een plek voor verbinding, ontmoeting en brancheoverstijgende samnewerking.